Kwaliteit, Betrouwbaarheid, Flexibiliteit, Betrokkenheid

Slideshow1
Slideshow2

Hang en sluitwerk

Goed hang en sluitwerk is zeer belangrijk voor uw woning of bedrijfspand. U wilt uw ramen en deuren immers goed af kunnen sluiten en ongewenste gasten buiten houden. H.J. Lookers is specialist in hang en sluitwerk. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het leveren en plaatsen van hang en sluitwerk en maken alleen gebruik van het beste veiligheidsbeslag. Daarnaast wordt het hang en sluitwerk gemonteerd volgens de PKVW norm.

Inbraakpreventie

Niets is prettiger dan te weten dat uw woning, bedrijfspand of winkel goed beveiligd is. Wij beschikken over apparatuur om in korte tijd grote hoeveelheden deuren te voorzien van slotgaten, ook op locatie. Alle kozijnen, ramen en deuren worden voorzien van veiligheid hang- en sluitwerk volgens het Politie keurmerk Veilig wonen.

Soorten

H.J. Lookers kan alle soorten hang en sluitwerk leveren en monteren. Wij maken gebruik van de volgende merken:

Abus, Abloy, Anker, Basi, Buva, Benco, Cisa, Corbin, DOM, Evva, Furh, GEGE, Hmb, Ikon, Iseo, Ivana, Kaba,Mauer, Multi Lock, Nemef, Lips , Vachette, Wilka, Winkhause, Yale , Pfaffenhei

Of het nu gaat om één deur of een geheel pand, bij H.J. Lookers heeft u een ruime keuze uit exclusief hang en sluitwerk.  Staat uw merk er niet bij? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

H.J. Lookers maakt het mogelijk uw huis zo optimaal mogelijk te beveiligen.