Kwaliteit, Betrouwbaarheid, Flexibiliteit, Betrokkenheid

Slideshow1
Slideshow2

Deuren

Wilt u uw deur laten repareren of onderhouden door een echte specialist, dan bent u bij H.J. Lookers aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor herstel, reparatie, montage en het onderhoud van deuren. Onze specialisten weten als geen ander de voorschriften waar deuren aan moeten voldoen. De deuren die wij leveren voldoen aan de geldende regelgeving. Service, maatwerk en vakmanschap kunt u als klant binnen onze bedrijf vinden. Er is altijd sprake van een vast aanspreekpunt.

Verzekerd van een optimale werking van uw deuren

Wanneer u ons inschakelt bent u gegarandeerd van een optimale werking van uw deuren. Geen deur is hetzelfde, we pakken iedere klus met een frisse blik aan. Samen met u bekijken we uw wensen en waar de deur aan moet voldoen. Vervolgens geven we u op basis daarvan een creatieve aanpak met gebruik van kwalitatieve gereedschap en materialen. U krijgt een duidelijk beeld van het eindresultaat, de planning en het benodigde budget.

Specialistisch werk voor iedere deur

We hebben oog voor een nette afwerking en streven naar een prettige samenwerking. Ons doel is de verwachtingen van klanten overtreffen. Een deur in de juiste stijl verhoogt de uitstraling van het interieur van uw woning. Iedere deur van H.J. Lookers is maatwerk en wordt afgestemd op uw stijl. De mogelijkheden zijn bij ons onbeperkt. Hoogwaardig hang- en sluitwerk, luxe beslag en massief hout zijn eigenschappen van deuren die u bij ons kunt verwachten.

Deuren voor de petrochemische industrie

Naast deuren voor particulieren, leveren wij ook deuren voor de petrochemische industrie. Onze timmermannen hebben ruime ervaring in het repareren en het onderhouden van deuren. Heeft u in uw onderneming industriedeuren en wilt u deze graag onderhouden hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

Ramen en kozijnen

H.J. Lookers verricht ook werkzaamheden in ramen en kozijnen. Wij hebben vele jaren ervaring in het zetten van ramen en kozijnen. Onze ervaren timmermannen leveren en zetten kwalitatieve ramen en kozijnen, om u van een topresultaat te voorzien.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen die u graag beantwoord wilt hebben, dan komen we graag met u in contact.

Maak a.u.b. uw keuze: