Kwaliteit, Betrouwbaarheid, Flexibiliteit, Betrokkenheid

Slideshow1
Slideshow2

Timmerwerken

H.J. Lookers voert werkzaamheden uit aan uw woning, bedrijfspand of schuur. Onze ervaren timmerwerken-H.J.Lookerstimmermannen werken met hoogwaardige materialen en gereedschappen om een topeindresultaat te behalen. Voor kleine timmerwerken in en rondom uw woning of bedrijfspand om kwalitatief vakwerk te leveren. Ook voor grote timmerwerken zoals een veranda, een houten tuinhuisje of een carport kunt u bij ons terecht. Met onze ruime ervaring en kennis, adviseren we u graag. Wij leveren het maatwerk, waar uw wensen voorop staan. Wij denken met u mee en werken nauw met u samen om het gewenste resultaat te behalen. Wij verzorgen uw timmerwerk tot in de puntjes. 

Timmerwerken waar u alleen van kunt dromen

Met een gedegen planning en voorbereiding zorgt H.J. Lookers ervoor dat het timmerwerk professioneel en veilig gedaan wordt. U kunt bij ons terecht voor timmerwerken van zowel renovatie als nieuwbouw terecht. Met onze jarenlange ervaring kunnen we (bijna) alles wat met hout te maken heeft voor u maken. Dit geldt voor onder andere kozijnen, dakkapellen en tuinschuren.

H.J. Lookers staat voor al uw timmerwerken klaar

Onze timmermannen van H.J. Lookers staat voor al uw timmerwerken klaar. Met onze ruime ervaring is geen enkele klus te groot voor ons. Is er sprake van onderhoud, een verbouwing of heeft u wellicht plannen voor een aanbouw? Neem dan gerust contact met ons, samen kunnen we de mogelijkheden en uw wensen bespreken.

Voordat we aan de slag gaan, komen we bij u langs om alles op te meten. Bij timmerwerken geldt immers: meten is weten. Met de juiste afmetingen en uw wensen, behalen we het beoogde eindresultaat. Wij geven als timmerbedrijf aan de klant altijd een passend advies. Dit bespaart u kosten en tijd.

Heeft u interesse gekregen over onze werkzaamheden? En wilt u meer informatie hebben? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Maak a.u.b. uw keuze: