Kwaliteit, Betrouwbaarheid, Flexibiliteit, Betrokkenheid

Slideshow1
Slideshow2

Verbouwing

Bij een verbouwing van uw woning of kantoor is het belangrijk dat u samenwerkt met ervaren en betrouwbare vakmensen. H.J. Lookers is gespecialiseerd in verbouwingen en denkt graag met u mee over de vele mogelijkheden om meer uit uw woning te halen. Door onze vakkennis en jarenlange ervaring denken wij met u mee en geven vrij graag advies over uw verbouwing. Wat zijn uw wensen? Wat is er mogelijk? En wat is het resultaat? Wanneer u uw verbouwing laat verrichten door H.J. Lookers bent u verzekerd van topkwaliteit en jarenlang woonplezier.

Aanbouw

Wilt u de leefruimte in uw woning vergroten? Dan is een aanbouw een goede oplossing.H.J. Lookers heeft door de jaren heen vele aanbouwen succesvol gerealiseerd. Wij kunnen het gehele traject van een verbouwing voor u begeleiden. Wat zijn de mogelijkheden? En welke vergunningen heeft u nodig? Wij lossen dit op.

Wilt u andere interne verbouwingen in uw woning laten doen? H.J. Lookers is inzetbaar voor een groot scala aan werkzaamheden. Bij alle timmerwerkzaamheden maken wij gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor u verzekerd bent van een duurzaam resultaat. Of het nu gaat over het vergoten van uw woning, het vervangen van uw deuren en kozijnen of het overkappen van uw garage, wij voeren het graag voor
u uit.